• DOLAR 32.496
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2441.919
  • ...
Kayıp oğlunu arayan anne mitingde Başbakan`a sesini duyurmaya çalıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sakarya'da 6 ay önce evden ayrılan ve bir daha haber alamadığı üniversite öğrencisi oğlu Alihan Yüksel`in bulanabilmesi için Gaziantep'te mitinge katılan Başbakan Binalı Yıldırım'a, sesini duyurmak isteyen acılı anne Şenel Yüksel, tüm girişimlerini rağmen bu isteğinde  başarılı olamadı.

Oğlunun bulanabilmesi için Başbakan`dan yardım isteyen acılı anne Yüksel, sesini duyuramayınca hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, "50`e yakın not yolladım, ama bir tanesine cevap alamadım." dedi.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ikamet eden Mehmet ve Şenel Yüksel çifti, 6 ay önce evinden ayrılan Sakarya Üniversitesi Metalurji Mühendisliği Bölümü 2`inci sınıf öğrencisi oğulları Alihan Yüksel`den tüm girişimlere rağmen bir haber alamıyor. 6 aydır haber alamadığı oğlunu bulabilmek için memleketi Gaziantep`te arayan acılı anne, oğullarının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım talep etti.

 "Hangi kapıyı çaldıysam tüm kapılar yüzüme kapandı" diyen anne Yüksel, "Kayıp olan oğlumu arıyorum. Başbakana sesimi duyurmak için geldim, ama sesimi duyuramadım. Çünkü ben hangi kapıyı çaldıysam bütün kapılar yüzüme kapandı. Evladımı arıyorum, yeter artık canım yanıyor! Oğlum 6 aydan bu yana kayıp. Akşamüstü evden ‘spor salonuna gidiyorum` diye çıktı, gidiş o gidiş bir daha dönmedi." şeklinde konuştu.

Oğlunun Sakarya şehirlerarası terminalde güvenlik kameralarında Hatay`a gitmek için otobüse bindiği görüntülerinin olduğunu anlatan anne Yüksel, "Her yeri aradık ama oğlumu bulamadık. Sakarya`daki terminalden görüntüleri çıktı. Hatay otobüsüne bir bilet almış. Sakarya`dan otobüse binişi var ama Hatay`a inişi yok. Sadece bu kadar bir bilgi var. Başka da hiçbir bilgi yok. Oğlum 21 yaşında Sakarya Üniversitesi öğrencisiydi." ifadelerini kullandı.

"Başbakan`ın Gaziantep`e geleceğini duyunca belki sesimi duyururum dedim"

Yüksel, "Sakarya`da ikamet ediyorum. Oğlumu her yerde aradım. Akrabalarım Gaziantep`te olduğu için ve bir de kalp ameliyat olacağım onun için buraya geldim. Başbakan`ın Gaziantep`e geleceğini duyunca belki sesimi duyururum, bana yardım eder diye geldim. Ama bir türlü sesimi duyuramadım. Çünkü mümkün değil, 50`e yakın not yolladım, ama bir tanesine cevap alamadım." diye belirtti.

6 aydır kayıp olan oğlunun bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istediğini belirten Yüksel, "Sakarya`da gitmediğim hiçbir yer kalmadı. Emniyette TEM`e, valiye gittim. Ama hiç bir sonuç yok. Bana ‘oğlun 21 yaşında çocuk değil` diyorlar. 21, 50 yaşında da olsa o benim için hala bir yaşında. Ben bir anneyim. Artık sesim duyulsun yeter! Ben buradan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bütün yetkililere sesleniyorum. 21 yaşında babayiğit gibi oğlumu kaybetmişim. Oğlumu arıyorum, oğlumu bulsunlar bana yardım etsinler." diye konuştu.

Gözyaşları içerisinde "Ne olur oğlum artık benim sesimi duy! Ben bittim annem nerede isen çık da gel" diyerek oğluna da seslenen acılı anne Yüksel, "Bu olayda kaçırma olayı yok. Sadece bazen internetten Suriye videolarını izliyordu. Suriye`ye geçmiş midir, bilemiyorum. Bir de kayıp olmadan önce babası ile küçük bir tartışması oldu. Başka bir şey de yoktu. Ne olur oğlum benim sesimi duy artık! Ben bittim annem! Nerede isen çık gel. Sadece bir defa telefon aç o sesini duyayım. Ben seni bu yaşlara kadar kaybetmek için mi büyüttüm." diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir