• DOLAR 32.565
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2445.537
  • ...
Bilal Erdoğan Şanlıurfa`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın oğlu Bilal Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere hava yoluyla Şanlıurfa`ya geldi.

Erdoğan`ı GAP Havalanında Şanlıurfa Valisi Azim Güngör Tuna, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci karşıladı.

Erdoğan, ilk olarak Hz. İbrahim'in doğduğu ve ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl platosunu gezdi. Hz. İbrahim`in doğduğu mağaradan şifalı su içip dua eden Erdoğan, daha sonra balıklara yem attı. Hz. Eyüp'ün, çile çektiği yer olarak bilinen makamı da ziyaret eden Erdoğan, Şanlıurfa`da faaliyet gösteren STK`lar ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Daha sonra Şanlıurfa Valiliğini ziyaret eden Bilal Erdoğan ve İsmail Emanet`i Vali Güngör Azim Tuna karşıladı.

Erdoğan, kendisine ve beraberindeki heyete gösterilen ev sahipliğinden ötürü Vali Tuna`ya teşekkür etti.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise, “TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Bilal Erdoğan beyefendiyi ve Vakıf Başkanı ile yöneticilerini ilimizde ve Valiliğimizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaretlerinin arkasından TÜGVA İl Binasının açılışını yapacağız. Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Özellikle Şanlıurfa`da, Türkiye`nin en genç vilayetinde, Türkiye`nin geleceğini emanet edeceğimiz bu gençlere ne yapsak azdır. Bunun için sivil toplum kuruluşlarımız, vakıflarımız ve diğer derneklerimiz ülkemizin ortak geleceği için hepsi aslında öncelikle gençlerimize yatırım yapmak zorundalar. Bu konuda zaten ortak hassasiyete sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu vesileyle Türkiye Gençlik Vakfına yaptığı çalışmalarda başarılar diliyoruz. Her türlü desteği verdiğimizi ve bundan sonra da vereceğimizi ifade etmek istiyoruz." dedi.

Ziyaretin sonunda Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından Bilal Erdoğan`a ziyaretin anısına Balıklıgöl yağlı boya tablosu, İsmail Emanet`e de yöresel fincan takımı hediye edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek olan Erdoğan, yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesinin açılışına katılması bekleniyor.

Erdoğan'ın, gün boyu temaslarının devam edeceği belirtildi. (Osman Gülebak- İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir