• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Erzincan`da 2 Otobüs Çarpıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Dün saat 21.00 sıralarında, Erzincan - Erzurum karayolunun 30. kilometresinde meydana gelen kazaya yoğun kar yağışı ve tipinin yol açtığı öğrenildi. Yaralananlardan 3’ünün Azerbaycan vatandaşı olduğu belirtildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan Ağrı yönüne gitmekte olan ve içerisinde 2 şoför ile bir muavin bulunan Feyzullah Kutluay yönetimindeki 34 EZ 6599 plakalı yolcu otobüsü, Iğdır’dan Bursa yönüne gitmekte olan 44 yolculu Ali Güneş idaresindeki 76 AU 687 plakalı yolcu otobüsü ile kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kafa kafaya çarpıştı.
 
44 yolcusu bulunan otobüsteki yolculardan 3’ü Azerbaycan vatandaşı toplam 21 kişi yaralandı. Otobüs sürücüsü Ali Güneş ise şoför koltuğunda sıkıştı. Sürücü Güneş, itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.
 
Kazada yaralanan yolculardan 17’si Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne, 4’ü ise Neon Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yolcu otobüsleri, çekici ile kaza yerinden kaldırıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir