• DOLAR 32.483
  • EURO 34.843
  • ALTIN 2448.185
  • ...
Siyonistin kirli savaşı: Uyuşturucu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş / Doğruhaber

Siyonist işgal çetesi onlarca yıldır süren direnişi bitirmek için kirli ve ahlaksız bir yöntem kullanıyor: Uyuşturucu.

Filistin İçişleri Bakanlığı'nın paylaştığı bilgilere göre Gazze bölgesinde 2017 yılının birinci ayında ele geçirilen uyuşturucu miktarı 2016 yılı boyunca ele geçirilen uyuşturucu miktarının tamamına eşit. Siyonist işgal çetesine çalışan hainlerin Filistin direnişinin belkemiğini oluşturan gençliği uyuşturucuya alıştırarak direnişe darbe vurmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Filistin'de uyuşturucu ile mücadele ekiplerin 2017 yılının ilk üç ayında yaptığı aramalarda, 1200 torba afyon ve 400 bin tablet uyuşturucu ele geçirildi. Bu uyuşturucunun ekmek bulmakta zorlanan ve Siyonistler tarafından çepeçevre kuşatılmış olan Gazze`ye Siyonist rejim tarafından sokulduğu ve işbirlikçileri eli ile dağıtıldığı ifade ediliyor.

“ÜCRETSİZ UYUŞTURUCU”

Filistin direnişini yok etmek için gençliği hedef alan bu yeni saldırıda ön cephede Gazze`de İsrail tarafından devşirilen ihanet şebekesi var. Gazzeli gençleri para, uyuşturucu ve kadınla kandırıp, “torbacı” uyuşturucu satıcısı durumuna düşüren Siyonistler uyuşturucuyu önce ücretsiz dağıtıyor; gençler bağımlı olduktan sonra ise ücretsiz vermeyi kesiyor. Bu strateji ile hem gençliğin maneviyatını çökertmeyi planlayan işgal çetesi aynı zamanda bu yöntemle Gazze`de suç oranlarının artmasını sağlayacak. Para bulamayan ve uyuşturucu krizine giren Gazzeli genç ya kendisine ya da çevresine zarar verecek

BU OYUNU BOZUN!

Bu silahsız savaşa karşı başta HAMAS olmak üzere tüm İslami ve insani grupların acilen harekete geçmesi gerektiğini belirten uzmanlar “gençlik elden giderse Gazze düşer, Filistin düşer, Kudüs düşer.. Lütfen Gazze ve Filistin gençliği arasında bu illeti yaymak isteyen Siyonistlerin tuzaklarını bozun!” çağrısında bulundular.

Bu haberler de ilginizi çekebilir