• DOLAR 32.279
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2408.85
  • ...
SEDAT SÖNMEZ : SÖNMEZ TENT VE AFAD İŞ BİRLİĞİ
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sönmez Group şişme yapılar üreten ve ülkemiz başta olmak üzere Ortadoğu, CIS ülkelerinde üretim ve satış yapan bir firma olarak varlığını sürdürmektedir. 1997 yılında Sönmez Balon olarak kurulan şirketin elde ettiği büyük başarıların ardından gelen istek ve talepler sonrasında tent üretimine de başlanmıştır. Şirket CEO`su Sedat Sönmez firmanın her geçen gün daha fazla gelişmesini sundukları ürünün ve şirketin kalitesine bağlamaktadır.

2008 yılı itibariyle tent üretimi için çalışmalara başlanmış ve TÜBİTAK ile işbirliği yapılarak test ürün sürecinden başarı ile geçilmiştir. Ürün üretimi için Ümraniye`de bir tesisi kurulmuş 2010 yılında tam anlamıyla tent üretimine başlanmıştır. Sönmez Tent firması olarak ülkemiz başta omak üzere, diğer ülkelerde de ciddi bir satış rakamı elde eden firma birçok devlet ve özel kurumlarla çalışmaktadır. CEO Sedat Sönmez şirketin başarısının uygulamakta oldukları önceliklerin sayesinde olduğunu belirtmektedir. İnsan ve çevre sağlığına dikkat edilerek üretim yapılması, müşteri memnuniyetinin başlıca hedef olması gibi öncelikler şirketin tercih edilme sebeplerini fazlasıyla karşılamaktadır.

Sönmez Tent olarak üretilen şişme yapılar birçok alanda kullanılabilecek bir yapıya sahip olarak üretilmektedir. Bu ürünlerin neler olduğuna ve nasıl kullanıldığına kısaca değinelim

Şişme Dekontaminasyon Çadırı

Şişme Dekontaminasyon Çadırı içerisinde duş, soyunma-giyinme kabini ve daha birçok özelliği olan bu çadırlar birçok durumda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Hasta tedavisinin yapılması için birkaç bölmeye de sahip olan çadırların kullanım ve monte edilmesi oldukça pratik ve kolaydır.

Arama Kurtarma Çadırı

Arama Kurtarma Çadırı .Acil durumlarda güvenli bir sığınak noktası olarak kullanılan bu çadırlar birçok alanda kullanılabilmektedir. Afet, arama kurtarma, ofis, depo çadır  alanı, dinlenme alanı gibi amaçlar için de rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Hızlı ve pratik bir şekilde monte edilmesi, izolasyon, pencere özellikleri ile bir çadırda ihtiyaç duyulan tüm özelliklere sahiptir.

Şirket CEO`su Sedat Sönmez şişme yapıların üretiminde en iyi performansı ve kaliteyi uyguladıklarını belirtmiştir. Firmanın sahip olduğu referanslar ve başarılar şişme yapıların üretim, satış aşamalarında büyük bir öz veri ileçalışıldığını gözler önüne sermektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir