• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Eve bitişik elektrik direği tehlike saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde elektrik direğinin, evinin bitişiğinde olması nedeniyle yağmur yağdığında kaçak yaptığını ve evdeki aile bireylerinin elektrik akımına kapıldığını söyleyen vatandaş, tüm girişimlerine rağmen yetkililerin duyarsız davrandığını iddia etti.

Yağmurla beraber evinin bitişiğinde olan elektrik direğinin tamamının elektrikle kaplandığını, yanından geçenlerin akıma kapıldığını, evinin mutfağında da elektrik kaçağı oluştuğunu ve eşinin mutfağa giremediğini belirten Haçim Kılıçoğlu, ölümle burun buruna yaşadıklarını ifade etti.

Hilvan’ın Bağlar Mahallesi 714. Sokak No.9'da ikamet eden Kılıçoğlu, sorunun giderilmesi için aramadık kimseyi bırakmadığını söyleyerek, yaşanan duyarsızlığa şöyle tepki gösterdi:

"Benim yengem burada çöp dökerken kendisini elektrik tuttu. Eşim mutfakta çalışamıyor, çünkü elektrik çarpıyor. DEDAŞ’ı defalarca aradım, karakolu aradım ve en son Enerji Bakanlığını aradım, fakat boş. Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakkıbaba’yı da aradım bence ondanda bir şey çıkmaz. Şu anda bizim can güvenliğimiz yok, her yer komple elektrik olmuş. Kimi arıyorsak cevap vermiyor. İllaki birlerinin burada ölmesi mi lazım, daha sonramı emniyet ve DEDAŞ gelecek."

Kılıçoğlu, "Bu Hilvan’ın hali ne olacak. Şu kızımı dahi elektrik çarptı. Kimi arayalım, direk Cumhurbaşkanı veya Başbakanı arayamıyoruz, ne yapalım. Kimse de yardımcı olmuyor. DEDAŞ hemen geliyoruz diyor, fakat gelmiyor."   dedi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir