• DOLAR 32.47
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2439.721
  • ...
Hava sıcaklığı azalacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin güney ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Bingöl, Diyarbakır çevreleri ve İstanbul'un batı, Sivas'ın güney kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don ile birlikte bu sabah ilk saatlerde Marmara bölge geneli ile Kuzey Ege kıyılarında (İzmir ve Manisa) yoğun olmak üzere yer yer sis ve pus görülmesi tahmin ediliyor.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, batı kesimlerde hissedilir derecede olmak üzere Türkiye genelinde azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, batısının yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren bölgenin batısı ile İstanbul'un batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Sivas'ın güney kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı, zamanla batısı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Malatya çevreleri ile gece saatlerinden sonra bölgenin batısı ile Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin batısı ile Diyarbakır çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 23°C

Ankara: Parçalı bulutlu 19°C

Batman: Parçalı, zamanla çok bulutlu 19°C

Diyarbakır: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 17°C

Erzurum: Parçalı, zamanla çok bulutlu 5°C

İstanbul: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 12°C

Muğla: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 18°C

Trabzon: Parçalı bulutlu 17°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 12°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir