• DOLAR 32.554
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2444.693
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 14 Şubat Salı 2012 Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Âlimler Yozlaşmaya Karşı Uyardı`
Müslümanların örf ve adetlerinde sevgililer gününün yeri olmadığına dikkat çeken kanaat önderleri, böyle etkinliklerin toplumu yozlaştırma ve İslam`dan uzaklaştırma aracı olarak kullanıldığına dikkat çektiler.
 
`Batman`da Operasyon: 24 Gözaltı`
Batman ve ilçelerinde bu sabah yapılan KCK operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı.
 
Batman Postası; `Kadına Şiddet Uygulayan Memur Maaş Alamayacak`
Batman Belediyesi ve Tüm Bel Sen Batman İl Temsilciliği arasında yapılan Toplu İş görüşmesinde alınan kararla Eşine şiddet uygulayan memurun Toplu İş Sözleşme ödeneği kesilecek.
 
`Tahsise Hazır Arsalar Yatırımcıları Bekliyor`
Batman Havaalanı yolu üzerinde 100.000 metrekare büyüklüğündeki Küçük Sanayi Tesisi olması için tasarlanan alanın da bulunduğu arsalar yatırımcı bekliyor.
 
Batman Pusula; `Tarım ve Hayvancılık Sektörü`nün Sorunları Masaya Yatırıldı`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu ve Stratejik Plan Yürütme Kurulu üyeleri, tarım ve hayvancılık sektöründe yer alan üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
 
`Şoförlere Nezaket Eğitimi Verilecek`
Batman Minibüs ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mehmet Tekin önümüzdeki dönemde minibüs şoförlerine nezaket kurallarıyla ilgili eğitim vermeyi planladıklarını ifade etti.
 
Batman Mezopotamya, `Âlimler `Yozlaşmaya` Karşı Uyardı`
Müslümanların örf ve adetlerinde sevgililer gününün yeri olmadığına dikkat çeken kanaat önderleri, böyle etkinliklerin toplumu yozlaştırma ve İslam`dan uzaklaştırma aracı olarak kullanıldığına dikkat çektiler.
 
`Gel de Uçma`
Dünyanın önde gelen uçuş markalarından biri olan Türk Hava Yolları, uçurtan kampanya adı altındaki kampanyası ili Yurt içi Gidiş-Dönüş uçuş biletlerini 49 TL`den satışa sundu.
 
Batman Barış `Yunanistan`ın Bulamadığı Para Batman`da var`
İflasın eşiğinde olan ve birkaç milyar doları temin edemeyen Yunanistan`ın ihtiyacı olan para Batman`da mevcut. Çünkü resmi rakamlara göre 1, gayri resmi 1,2, devlet yatırım ödenekleri, proje kaynaklarıyla 1,5 Milyar TL, araç zenginliği ile 500Milyon TL olmak üzere Batmanın serveti 4 Milyar 200 Milyon civarında parası var!
 
`Polis 5 Hırsızlık Olayını Aydınlattı`
Batman`da Türk Telekom İl Müdürlüğü`ne ait kabloları çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı. Bayındır Mahallesi`nde 5 ayrı sokakta bulunan Türk Telekom`a ait kablolar keserek çalan kişiler polisin çalışmaları sonucunda yakalandı.
 
Batman Gazetesi; `TGK`dan Başhekim`e Plaket`
TGK uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerle ilgili özverili çalışmaları nedeniyle Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimine plaket verdi.
 
Batman Medya Gazetesi; `Yatırımcılara 49 Yıllığına Arsa`
Batman valiliği kentte yatırım yapmak isteyenlere 49 yıllığına arsa verileceğini açıkladı.

Batman Doğuş `Bomba Yüklü Otomobil Yakalandı`
Mardin-Diyarbakır Karayolu Sultan Köy Jandarma Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir otomobil yakalandı. Mardin`den Diyarbakır istikametine bombalı yüklü araçla giden şahıslar, jandarma ekiplerinin durdurmak istediği aracı terk edip, başka bir otomobille kaçtı.
 
Batman Umut Gazetesi; ``İşçinin Hakkını Savunacağız``
Batman Kamu Personelleri Tasarım İşçileri Derneği, işçilerin hakları için gerekli mücadeleyi vereceklerini bildirdi.
 
Batman Duruş Gazetesi; `Kablo Hırsızları Telekom`un Hizmet Kalitesini Düşürüyor`
Siirt`te kablo hırsızlarının Telekom`un kablolarını çalmaları hizmetin aksamasına neden oluyor. Türk Telekom İl Müdürü M. Veysi Kutlu, şebekeyi fiber optik kablolarla değiştirmeye başladıklarını ifade etti.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Ağız Diş Merkezi Nisan`da Tamam!`
Batman Ağız Diş ve Sağlığı Merkezi, Nisan ayında hastaları yeni binada ağırlayacak. Sağlık Bakanlığı`nın Manisa`daki ADSM merkezi binasını aynısını Batman`a kazandırdığı binanın çevre düzenlemesi son aşamaya getirildi.
 
Halid Coşkun-İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir