• DOLAR 32.501
  • EURO 34.939
  • ALTIN 2439.752
  • ...
Firari katil zanlısı sahte kimlikle yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Kadıköy’de 3 ay önce bir kişiyi kesici aletle öldürüp firar ettiği iddia edilen A.Ö. isimli şüpheli, gelen ihbar üzerine Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kardeşine ait olduğu öğrenilen nüfus cüzdanı ile tedavi amaçlı başvurduğu hastanede yakalandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "07 Şubat 2017 günü Müdürlüğümüze gelen ihbar üzerine,  İlimiz Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine A.Ö. adına düzenlenmiş, sahte nüfus cüzdanı ile tedavi amaçlı başvuran kişinin 06 Kasım 2016 tarihinde İstanbul İli Kadıköy İlçesinde O.A. isimli şahsın ‘Kesici Alet İle Öldürme’ suçundan aranan A.Ö. isimli firari şüpheli şahsın olduğu tespit edilmesi üzerine; firari şüpheli A.Ö. isimli şahsın tedavi gördüğü hastanede yakalanmış, görevlilerimize cinayet olayından aranan kişinin kendisinin olmadığını, aranan kişinin kardeşi A.Ö.  olduğu ve şuan kardeşinin nerede olduğunu bilmediğini beyan etmesi üzerine; alınan bilgiler ve yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, Şüpheli şahsın yalan beyanda bulunduğu ve kardeşinin kimliğini kullanarak üzerine kendi fotoğrafını yapıştırmak sureti ile kardeşi A.Ö. 'nün kimlik bilgilerini kullandığı tespit edilmiştir." denildi.

Gözaltına alınan A.Ö.’nün 10 Şubat 2017 günü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı belirtilen açıklamada, “Şüpheli şahsın kardeşi olan A.Ö.'nün alınan beyanında cinayeti hastanede tedavi gören kardeşi A.Ö.'nün işlediğini beyan etmiştir. Şüpheli A.Ö.'nün hastanedeki tedavisinin ardından, hakkında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte 10 Şubat 2017 günü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.” ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)  



Bu haberler de ilginizi çekebilir