• DOLAR 34.262
  • EURO 37.621
  • ALTIN 2910.297
  • ...
Muş merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 33 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada Muş merkezli 14 ilde yapılan FETÖ/PDY operasyonlarında, aralarında öğretmen ve sorumlu düzeyde kadınların da bunduğu toplam 33 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Valilik açıklamasında, Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 03-08 Şubat 2017 tarihleri arasında Muş Merkezli 14 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar neticesinde, FETÖ`nün emniyet yapılanması içerisinde faaliyet gösteren ve FETÖ/PDY`nin kriptolu haberleşme programı Bylock`u kullandıkları tespit edilen toplam 33 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, “KHK ile ihraç edilen 13 Polis Memuru, Emniyet Teşkilatından 7 sözde mahrem sorumlu, KHK ile ihraç edilen 5 Öğretmen ve 2 aktif olarak çalışan Öğretmen, FETÖ`nün kadın yapılanmasını yürüten KHK ile ihraç edilen 8 Öğretmen, bir Diyetisyen, bir aktif olarak çalışan Ebe ve 3 aktif çalışan Ücretli Öğretmenden oluşan 13 sözde mahrem abla olmak üzere toplam 33 FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir