• DOLAR 32.452
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.38
  • ...
Kızıltepe Belediyesinde muhtarlarla istişare toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kızıltepe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmesinin ardından muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı.

Kızıltepe Belediyesinde düzenlenen toplantıya mahalle ve köy muhtarları, kamu kurum müdürleri ile belediye birim müdürleri katıldı. Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, başka bir program dolayısıyla şehir dışında olduğu için toplantıya katılamadı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Alparslan, Kızıltepe Belediyesinin 2017 yılının muhtarlarla istişare toplantısı için bir araya geldiklerini söyledi.

Alparslan, “Kızıltepe Kaymakamı ve Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş`ın talimatıyla bu toplantıyı gerçekleştirdik. Belediye Başkan vekilimiz de katılacaktı ancak acil bir iş için şehir dışına çıktı. Bu günkü istişare toplantımızın konusu sadece muhtarlarımızın sorularını, önerilerini ve tavsiyelerini not edeceğiz. Birim ve daire müdürlerimizle birlikte önerilerinizi dinleyeceğiz.” dedi.

Toplantıda söz alan muhtarlar ise şimdiye kadar belediyenin muhtarları dilemediğini söyleyerek, Şimdiye Kadar belediyemiz sorunlarımızı dinlemiyorlardı. Ancak bundan sonra muhtarları dinlediklerini görüyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mahalle ve köy muhtarları sorun ve sıkıntılarını dile getirerek, sorunlarının çözüme kavuşması talebinde bulundular. (Mehmet Aslan-İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir