• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
Amacınız farklı bir tatil mi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Amacınız farklı bir tatil mi? O halde yapmanız gereken alternatif programları değerlendirmek olmalı. Her bölgesi farklı güzelliğiyle dikkat çeken yurdumuzda harika fırsatları kolayca değerlendirebilirsiniz. Size özel imkanların yer aldığı programlarda güzel bir tatil geçirmek isterseniz mavi yolculuk programlarına katılabilirsiniz. Bu programlara katılmak artık son derece kolay. Yat Kiralama yaparak başlayacağınız mavi yolculuk programı, birbirinden özel rotaların size sunulmasıyla ortaya çıkacak ve eşsiz güzellikleri görmenizi sağlayacaktır. Akdeniz veya Ege kıyılarında başlayacak olan bu yolculuklar sayesinde el değmemiş koylar, harika plajlar, tarihi alanlar ve farklı kültürler sizi bekliyor olacak.

Özellikle ülkemizin Ege kıyıları hem ferah denizi hem de mükemmel koylarıyla mavi yolculukların vazgeçilmez rotaları arasında yer alıyor. Birbirinden özel bölgesel güzellikleri sayesinde farklı bir tatil yaşamanıza imkan tanıyan Ege, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri aynı anda sizlere sunarak farklılığını ortaya koyuyor. Ege`nin incisi konumunda ki Çeşme ise eşsiz güzellikleri ve büyüleyici ortamıyla size özel bir tatil deneyimi sunan şehirlerin başında kendine yer buluyor. Tarihi, doğal güzellikleri, koyları ve muhteşem plajlarıyla dikkat çeken Çeşme, güzellikleri yaşamanız için istediğiniz tüm olanakları size sunuyor ve harika zaman geçirmeniz için farklılıkları yaşamanızı sağlıyor. Sakız adasının hemen karşısında yer alan Çeşme, ülkemizin son zamanlarda ki önemli destinasyonlarından birisi haline dönüştü. Denizin en iyi şekilde yansıtıldığı tatil bölgelerinden birisi olan Çeşme, özellikle mavi yolculuk düşüncesine sahip olan kimseler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Akdeniz`e nazaran daha serin bir suya sahip olan Çeşme, bunun yanı sıra doğal güzellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

Çeşme bölgesinde sizi eşsiz bir güzellik karşılayacaktır. Çeşme Yat Kiralama servisleri ile başlayacağınız mavi yolculuk size apayrı bir hava katacak ve mükemmel olanaklardan yararlanma şansını sunacaktır. Çeşme kıyılarında başlayacağınız yolculuk, Datça kıyılarına uzanan ve Yunan adalarını da içine alan harika bir rotayı izleyecektir. Mavinin tüm güzelliğini görebileceğiniz bu program sayesinde keyif dolu bir yolculuğa da ilk adımı atmış olacaksınız. İster bireysel isterseniz sevdiklerinizle birlikte gerçekleştireceğiniz bu program sayesinde mükemmel bölgeleri görmenin mutluluğunu yaşamak isterseniz hemen Çeşme`ye ulaşmanızı tavsiye ederiz. Son yılların popüler tatil bölgelerinden birisi olan Çeşme`de gezilip görülecek çok sayıda yer bulunuyor. Antik çağlardan günümüze ulaşan Erythrai Antik kenti, Osmanlılardan kalma Çeşme Kalesi , binlerce eserin bulunduğu Çeşme Müzesi, harika güzellikleriyle sizi karşılayan Germiyan Köyü ilk görülecek yerlerdir. Bunun yanı sıra koyları ve plajları da gezebilirsiniz. Birbirinden özel bu bölgelerde keyif dolu bir tatilin ilk adımını atmak isterseniz Boyalık Koyu, Sakızlı Koy, Aya Yorgi Koyu, Paşalimanı Plajı, Pırlanta Plajı, Çark Plajı ve Ilıca Plajlarını görmenizde fayda olacaktır. Ege bölgesinin bir diğer popüler destinasyonu olan Alaçatı`da Çeşme`de yer alıyor. Alaçatı`da ise Yel Değirmenleri, Dutlu Kahve, Taş Evler ve Alaçatı Meydanı mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerin başında kendine yer bulacaktır. İzmir`e yalnızca 95 kilometre mesafede yer alan bu şehir, farklılıkları görüp hissedebilmeniz için ideal destinasyonlardan birisi olacaktır. Farklılıkları size yansıtan bu şehirde gezintinizi tamamladıktan sonra Çeşme Limanında Alaturka`nın sizin için hazırladığı ultra lüks yat ile yolculuğunuza başlayabilirsiniz. Bu bölgede yapacağınız yolculuk Alaçatı, Kuşadası, Didim, Marmaris ve Datça istikametinde ilerleyerek, Türk kıyıları boyunca harika güzellikleri görme imkanını size sağlayacaktır. İsterseniz rotanızı daha uzun soluklu yolculuk olan Yunan adalarına doğru da çevirebilir eğlencenin ve güzelliğin merkezlerine yolculuğunuzu yapabilirsiniz.

Alaturka yatçılık, size özel fırsatları sunan ve eşsiz imkanları ayağınıza getiren yapısıyla Çeşme`de sizleri bekliyor. Birbirinden güzel ve özel rotalarda şehir hayatının stresi ve iş yaşantısının sıkıntılarından uzakta harika bir tatil planlaması ile keyif dolu yolculuklarda bulunabilirsiniz. Çeşme`de başlayacak olan yolculuğunuz gerek bireysel gerekse de aileniz veya sevdiklerinizle birlikte mutlu bir deneyim yaşamanıza imkan tanıyacaktır. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir