• DOLAR 32.267
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2412.605
  • ...
HÜDA PAR kan bağışı desteğini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın, "Kan Stoklarımız yetersizdir! Vatandaşlarımızdan ülke genelinde kan bağış desteği bekliyoruz." çağrısı üzerine HÜDA PAR'ın, kan bağışı kampanyasına desteği sürüyor. Kampanya kapsamında HÜDA PAR Adana ve Malatya Gençlik Kolları, Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Adana

HÜDA PAR Adana Gençlik Kolları, geçtiğimiz günlerde Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın, sosyal medya üzerinden kan stoklarının azaldığını duyurması üzerine, üye ve gönüllüleriyle birlikte kan bağışında bulundu.

"İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır" sloganıyla Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek verdiklerini ifade eden HÜDA PAR Adana Gençlik Kolları Başkanı Murat Kırgıl, “Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın, 'Kan stoklarımız yetersizdir' çağrısı üzerine HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak Kızılay’a kan bağışı kampanyasına destek olarak bir çağrımız olmuştu. Bu çağrımıza icabet eden üye ve gönüllülerimizle birlikte kan bağışı için Adana İnönü Parkı’nda bulunan Kızılay Kan Merkezi’nde buluştuk. Kızılay kampanyasına destek için kan veren tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun." diye konuştu.

Kırgıl, tüm vatandaşlardan Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek vermesini istedi.

Malatya

Türkiye geneli yapılan Kan bağışına bir destekte  de HÜDA PAR Malatya Gençlik Kolları Başkanlığından geldi.

Kızılay'ın kan stoklarında azalma yaşandığı yönünde çağrısının ardından HÜDA PAR Malatya gençlik kolları teşkilatı tarafından kan bağışında bulunuldu.

Kan bağışıyla ilgili başlatılan kampanya hakkında değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz, kan bağışının hem İslamî hem de insani bir görev olduğunu söyledi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir