• DOLAR 32.45
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2441.104
  • ...
HÜDA PAR`dan kan bağışı çağrısına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık`ın sosyal medyadaki çağrısının üzerine HÜDA PAR teşkilatları Kızılay Kan Merkezlerinde kan vermeye başladı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı ve Gençlik Kollarının destek verdiği çağrıya ‘insanı yaşat ki insanlık yaşasın` sloganıyla Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezinde toplu halde kan bağışında bulunuldu.

Kan bağışına HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir, Eyyübiye İlçe Başkanı Şilaş Alkanat, Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Cumali Taba ve çok sayıda parti üyesi ve gönüllüsü katıldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, HÜDA PAR`ın bu çağrıya duyarsız kalmayarak tüm teşkilatlarını harekete geçirdiğini söyledi.

Yalçın, “Kızılay Genel Başkanı Kemal beyin, gerek sosyal medyada gerekse de TV kanalarında Türkiye genelinde kan stokunun azaldığını söylemesi üzerine HÜDA PAR genel merkezi bu çağrıya duyarsız kalmayarak tüm teşkilatlarını hareke geçirdi. Biz de Şanlıurfa il teşkilatı olarak kan bağışında bulunmak üzere Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezine geldik. İnsanı yaşatmak üzere yola çıkan bir parti olarak bu çağrıya duyarsız kalamazdık. İnsanı yaşat ki insanlık yaşasın diyerek kan vermeye gelen tüm üyelerimize teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

“Bu farkındalık son derece önemli bir duyarlılıktır”

HÜDA PAR heyetine teşekkür ederek açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Kan Bağış Merkezi Başkanı Dr. Buket Arvas Singan, “Kan merkezimizi HÜDA PAR yetkilileri ziyaret edip, bu çağrıya ses vererek kan bağışında bulundu. Onun öncesinde Akil Gençlik heyeti merkezimizde kan vermek istediler. Dün Karaköprü Belediye Başkanımız ve çalışanları bu çağrıya ses verip kendi alanlarında işlerini aksatmadan vakitlerini ayırarak kan vermek istediler. Birçok okul ve öğretmenlerimiz çağrımıza kulak verip kan bağışında bulundular. Bu farkındalık son derece önemli bir duyarlılıktır.” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından kan bağışında bulunan parti heyeti, Kızılay çalışanlarına teşekkür ederek herkesi kan vermeye davet etti. (Ramazan Casuk- İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir