• DOLAR 32.602
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.124
  • ...
Telefon hırsızı güvenlik kamerasına takıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe İlçe merkezi Yeni Mahallede bulunan bir telefon bayisine giren hırsız, bin 200 TL değerindeki telefonu çalarak kayıplara karışırken, iş yerindeki güvenlik kamerası hırsızlık olayını saniye saniye kaydetti.

Görüntüde ilk önce müşteri gibi davranan hırsızın, müşteri yoğunluğu yaşandığı esnada etrafı kontrol ettikten sonra, çalışanların dalgınlığından faydalanıp telefonu alarak işyerinden çıktığı görülüyor.

Telefonun yerinde olmadığını sonradan anlayan iş yeri sahibi, güvenlik kamerasını kontrol ettikten sonra hırsızlık olayını fark ettiğini söyledi.  

Hırsızlık olayı hakkında bilgi veren işyeri sahibi Fesih Bala, “Pazartesi günüydü, yoğunluğumuz vardı. Hırsız yoğunluğu fırsat bilerek telefonu çaldı. İlk etapta telefonu inceliyor, telefonu alacakmış gibi bakıyor. Daha sonra fişiyle beraber söküyor ve cebine koyuyor. O esnada kalabalıktan dolayı fark onu etmedik. Çalan kişi işyerindeki yoğunluğumuzu fırsat bilerek tezgâhımızdan telefonu çaldı. Bin 200 lira değerinde bir telefondu. 5 tane güvenlik kameramız var, güvenlik kamerasında belli her şey oluyor; nasıl aldığı, nasıl çaldığı, her şey net ve açık görünüyor. Görüntülerde yüzü net gözüküyor. Elimizdeki görüntülerle emniyete gidip suç duyurusunda bulunacağız ve hırsızın yakalanmasını isteyeceğiz.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir