• DOLAR 32.528
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2442.873
  • ...
Terk edilmiş çalıntı otomobil paniğe neden oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkamil ilçesinde arka koltukları sökülmüş olan çalıntı otomobil terk edilmiş halde bulundu. Bombalı araç şüphesiyle paniğe neden olan otomobilde inceleme yapıldı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle girişinde koltukları sökülmüş uygunsuz park edilen 42 D 2101 plakalı otomobili gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis şüpheli araçta inceleme yaparak plakadan da aracın sahibine ulaştı.

Aracın etrafında şerit çekerek güvenlik önlemi alan ekipler, olay yerine bomba imha uzmanı ekiplerini çağırdı. Otomobilin içinde ve çevresinde dedektör köpek ile yapılan aramada herhangi bir patlayıcıya rastlanmazken, otomobilin dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Orhan T.`ye ait tamirci dükkânından çalındığı öğrenildi.

Olay yerine gelen otomobilin sahibi Orhan T., oto galerici olduğunu, aracın kendisine ait olduğunu ve otomobilinin dün gece kendisine ait tamirci dükkanından çalındığını söyleyerek, aracının bombalı bir eylemde kullanılmasından çok korktuğunu ve aracının bulunmasına çok sevindiğini ifade etti.

Yapılan işlemlerinin ardından otomobil sahibine teslim edilirken, polis otomobili çalan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir