• DOLAR 32.481
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2441.34
  • ...
Esnaf elektrik kesintisini protesto etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da sık sık elektrik kesintilerinin yaşanmasına tepki gösteren esnaf, DEDAŞ`a isyan etti. Yolu trafiğe kapatan esnaf, cadde ortasında ateş yakarak ısınmaya çalıştılar.

Yeni ve Meydan mahalleleri esnafı, elektrik kesintileri nedeniyle Raman Caddesinde ateş yakarak DEDAŞ`ı protesto etti.

Kış mevsiminin gelmesinin ardından elektriklerinin  sürekli kesildiğini ifade eden Mehmet Yel, “Burada esnafız elektriklerimiz sürekli gidip geliyor. Elektrik olmadığı için hiçbir işte yapamıyoruz. Caddede yolu kapatarak eylem yaptık. DEDAŞ`ın bir çare bulmasını istiyoruz. Sabahtan beri elektrik yok esnafız iş yapamıyoruz. Böyle devam ederse dükkânları kapatacağız. Elektrik faturalarımızı ödüyoruz. Şimdi bütün çarşının elektriği yok. Elektrikler olmadığından hepimiz mağduruz.” dedi.

Bir başka esnaf Metin Oğuz ise elektrik kesintisinden dolayı mağduriyetini şu sözlerle ifade etti: “Yetkililerin buna bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Burası adeta mahrumiyet bölgesini andırıyor. Bir gün değil, iki gün değil her gün elektrik kesintileri oluyor. Bazen gün boyu da gelmiyor. Biz esnafız kiramızı ödeyemiyoruz. İşler zaten yok. Kesintiler de olunca perişan oluyoruz. Sesimizi bu şekilde duyurmak için böyle bir eylem yaptık. Başka çaremiz yok.” (M.Fatih Akgül/M. Sait Çelik – İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir