• DOLAR 32.528
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2442.873
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onlar bitecekler, bu millet asla...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da konuştu. İşte Cumhurbaşkanı'nın konuşmalarından satır başları:

"Öncelikle başımız sağolsun diyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. "Şüphesiz ki Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyin, Onlar ölü değildirler anacak siz onları göremezsiniz." buyuruyor Yüce Rabbimiz. Bildiğiniz gibi Trabzon'da bir açılış törenimiz var. Fakat bizi bu tür eylemler yolumuzdan alıkoyamayaz dedik ve Katar emiri ile birlikte toplantımızı ertelemeyelim dedim Onun için de bu akşam buradayız."

"ONLAR BİTECEK, BU MİLLET ASLA"

"Şunu tüm kalbimle söylüyorum bu millet çıktığı bu yolda yek vücuttur. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bunlar istedikleri kadar şu veya bu şekilde bomba olsunlar, onlar bitecekler. Bu millet asla... Tarih boyunca bu millet, hilal, haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse bizler bu dar mevzide bunları rahatlıkla Allah'ın izniyle halledeceğiz. Bütün mesele yeter ki siz aranıza bunları sızdırmayın.

"BUNLARI ARANIZA SIZDIRMAYIN"

"Bizler bu dar mevzide Allah'ın izniyle bunları halledeceğiz. Siz yeter ki bunları aranıza sızdırmayın Nerede kim var kimi biliyorsanız güvenlik teşkilatlarımıza bunları bildirin. Muhtarlara da söyledim. Mahallenize kim taşındı bilin. Bunu beraber yapacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Saat 18.00'da sizleri spor kompleksine bekliyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum. Tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir