• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2459.898
  • ...
 Nusaybinli öğrencilere kışlık yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi İstanbul`da bulunan ve çoğunluğunu iş adamlarının oluşturduğu Gönül Bahçesi Gençlik Platformu, Nusaybin ilçesinde 3 bin çocuğa kışlık giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen yardım malzemeleri, daha önce okullarda belirlenen öğrencilere dağıtıldı.

Nusaybinli çocukların böyle bir yardıma çok ihtiyacı olduğunu bildiren Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, yardımların bizzat platform üyeleri tarafından dağıtıldığını söyledi.

Çetin, “İstanbul`dan gelen güzel insanlar, sıkıntılı dönemde öğrencilerimizi giydirmek ve onlara destek olmak için ilçemize geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak daha önceden ihtiyaç sahibi çocuklarımızı belirlemiştik. Platform üyeleri de bizzat ilçemize gelerek yardımlarını dağıtıyorlar. Emeği geçen tüm iş adamlarına ve platform üyelerine şahsım ve çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

İki ay önce Nusaybin`e gelerek durum tespiti yaptıklarını ve bir kısım yardım dağıttıklarını bildiren Gönül Bahçesi Gençlik Platformu yöneticisi iş adamı Fikret Gül, 3 bin Nusaybinli çocuğa kışlık mont, ayakkabı, kırtasiye ve kitap yardımında bulunduklarını söyledi.

Gül, “İstanbul`da ikamet eden ve bölge insanı olan 15 gönül ehli kardeşimizle Nusaybin`e geldik. Nusaybin`de büyük eksikliğin olduğunu, yardımın geç ele ulaştığını gördük. Bugün bin 200 öğrencimizi giydiriyoruz. Diğer öğrencilerimize de Milli Eğitim Müdürlüğümüz ulaştıracaktır. Buraya gelmekten, bu öğrencilerimizle buluşmaktan memnun olduk. İnşallah başka arkadaşlara da sebep oluruz. İnşallah bu yardımlarımızı kat kat artıracağız.” ifadelerini kullandı. (Cihat Şayık- İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir