• DOLAR 32.248
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2502.334
  • ...
Suriye`de 6 asker yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye'nin El-Bab bölgesinde TSK tarafından yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında IŞİD`in düzenlediği saldırı sonucu 6 asker yaralandı. Yaralı askerlerden 3`ü tedavi için Gaziantep`e getirilirken, 3 askerde Kilis Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, TSK tarafından yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtının 107'inci gününde El-Bab bölgesinde IŞİD`in saldırı düzenlediği, saldırıda 6 askerin yaralandığı belirtildi. Yaralı askerlerden 3`ü Gaziantep Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, diğer 3 askerin de Kilis Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındığı öğrenildi.

Gaziantep ve Kilis`te acil serviste tedaviye alınan yaralı askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve isimlerinin ise daha sonra açıklanacağı bildirildi.

Hatırlanacağı üzere dün öğle saatlerinde de Suriye'nin El-Bab bölgesinde TSK'ya yönelik bombalı araç ile yapılan saldırıda bir asker hayatını kaybetmiş 11 asker de yaralanmıştı. Yaralanan askerlerden 4`ü tedavi için helikopterlerle Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi`nde tedavi alınmıştı.

Öte yandan dün tedavi altına alınan yaralı 4 askerin hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir