• DOLAR 32.494
  • EURO 34.713
  • ALTIN 2409.308
  • ...
Yılmaz: Her zaman esnafımızın yanında olacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir ve İl Başkan Yardımcıları merkez Kayapınar ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Bölgede yaşanan çatışmalardan dolayı etkilendiklerini, dövizde son zamanlarda yaşanan dalgalanmalardan dolayı sıkıntı çektiklerini belirten esnaf, yaşadıkları mağduriyetleri HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz'a aktardı.  

Her şeye rağmen hallerine şükrettiklerini belirten esnaf, Diyarbakır`ın artık eskisi gibi olmadığını, eskiden yapılan kepenk kapattırmaların kendilerini olumsuz yönde etkilediğini ancak şimdi bunların yaşanmaması sevindirici olduğunu söylediler.

Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Yılmaz ise “Esnafımızı ziyaret edelim onların varsa sorunlarını sıkıntılarını dinleyelim istedik. Yaşanan sorunlara, sıkıntılara elimizden geldiğince çözüm üreteceğiz. Hükümetin yapması gerekenler ile ilgilide siyasi baskıda bulunacağız. Her zaman esnafımızın yanında olacağız.” dedi.

Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki heyet esnaf ziyaretinden sonra ilçeden ayrıldı. (Hüseyin Genel-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir