• DOLAR 32.567
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2448.287
  • ...
`İnşallah güzel günler bizi bekliyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Valiliğince Kızıltepe Belediyesine başkan vekili olarak atanan Kaymakam Ahmet Odabaş, ilçeye hak ettiği hizmeti hem belediyecilik hem de kaymakamlık anlamında vermeye gayret edeceklerini söyleyerek “İnşallah hep birlikte güzel günler bizi bekliyor” dedi.

Atanmasının ardından pazartesi günü Kızıltepe Kaymakamlığı görevine başlayan Odabaş, dün Mardin Valiliği tarafından Kızıltepe Belediyesine de başkan vekili olarak atanmıştı.    

Kızıltepelilerle hemhal olmaya ve dertlerine derman olmaya geldiğini belirten Kaymakam Odabaş, yaptığı açıklamada, “Kızıltepe`yi çok sevdim. Yani 2 - 3 günlük bir süre olmasına rağmen inşallah Kızıltepe`de çok güzel şeyler yapacağız. Tüm Kızıltepelilerle beraber, ihtiyaçları olan hizmetler ne ise en kısa zamanda tespit edip güzel hizmetler yapmaya gayret edeceğiz. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var. En kısa şekilde en güzel şekilde inşallah Kızıltepe`ye hak ettiği hizmeti belediyecilik anlamında, kaymakamlık anlamında vermeye gayret edeceğiz.

Allah yardımcımız olsun. Kızıltepelilerin desteğine ihtiyacımız var. Seviyoruz Kızıltepelileri, onlar için buradayız, onun bilincinde olsunlar, farkında olsunlar. Kızıltepelilerle hemhal olmaya dertlerine derman olmaya geldik. İnşallah hep beraber güzel günler bizi bekliyor.” ifadelerini kullandı.  (Mehmet Aslan-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir