• DOLAR 32.322
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2412.498
  • ...
Vali Tuna: Faillerin yakalanması için çalışmalar sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Osmanlı Mahallesinde akşam saatlerinde devriye aracına yönelik düzenlenen saldırıda yaralanan polis memurları, tedavi edildikleri hastanede Şanlıurfa Valilisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Nihat Çiftçi ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Beyazgül tarafından ziyaret edildi.

Ziyaret sırasında Vali Tuna’ya Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu eşlik etti.

Saldırı hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Tuna, faillerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, “İlimizin kırsal alanında kalan bir bölgemizde görev ifa eden bir polis ekibimiz silahlı saldırıya maruz kalmıştır. Ama çok şükür memurlarımızın hayati tehlikeleri yok. Birisi taburcu oldu. İkisi müşahede altında. İnşallah onlarda yarın taburcu olacaklar. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz.” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de saldırıda yaralanan polisleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin ardından basına konuşan Çiftçi, saldırıyı lanetlediğini ifade etti.

Daha sonra AK parti Şanlıurfa Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindeki heyet, yaralı polisleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  (Osman Gülebak-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir