• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
"Hainler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kentte görev yapan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen yemeğe Vali Ahmet Deniz, Eşi Olcay Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Rıdvan Yurtseven, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve çok sayıda öğretmen katıldı. 

Yemekte öğretmenlere hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Adana`daki saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar ile Fırat Kalkanı harekâtında hayatını kaybeden askerlere Allah`tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, bu tür saldırıların milleti yıldıramayacağını ifade etti. 

“Bu tür saldırıları yapan hainlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar” diyen Deniz,  “Bizleri asla sindiremeyecek ve dize getiremeyecekler. Hepimiz bu milletin 15 Temmuz`da tanka, uçağa karşı nasıl galip geldiğini gördük. Bizi biz yapan kardeşlik ruhudur. Bu kardeşlik duygusunu çocuklarımıza küçük yaşta aşılamamız lazım. Sizlerin vereceği bilgi ve eğitim çok önemlidir. Önemli olan vatan, bayrak ve ezan sevgisidir. Bu değerler üzerine daha da yoğunlaşmamız gerekir. Eğer 15 Temmuz`da hainler başarılı olsaydı bu gün bunların hiçbirini konuşamayacaktık. Bu vesile ile yeni mesleğe başlayan öğretmenlerimizi, bu onurlu ve güzel mesleği seçtikleri için kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Deniz, öğretmenlerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etikten sonra program sona erdi.(İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir