• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yağışlı hava geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Akşam saatlerinden sonra Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir ve İzmir`in bazı ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer sis ve pus, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı!

Rüzgârın Marmara'nın doğusu ile Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, güney ve güneybatı yönlerden bölgenin doğusunda kuvvetli ve kısa süreli fırtına, bölgenin batısında fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı, yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde İzmir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra İzmir'in Bergama ve Dikili ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, güney ve güneybatı yönlerden Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına, Kıyı Ege'de fırtına esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege'de yer yer sis ve pus bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte buzlanma ve don bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu 25°C

Ankara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 21°C

Bursa: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 28°C

Çanakkale: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 24°C

Diyarbakır: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 21°C

İstanbul: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 25°C

Manisa: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 26°C

Zonguldak: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 24°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir