• DOLAR 32.585
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2460.541
  • ...
Sigortalı Oto Kiralama ile Kaza Masraflarına Son
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyanın neresinde olursanız olun, kiralık araçlara her zaman ihtiyacınız olacak. İş dünyasında iseniz ve aktif araç kullanıyorsanız, her zaman bir araca ihtiyacınız var. Özellikle iş dünyasında oto kiralama hizmetleri aktif olarak kullanılıyor. Bunun birçok nedeni var. Oto kiralama hizmetleri ekonomik olarak işletmelere büyük avantajlar sağlıyor.

Araç Kiralamaya Neden İhtiyaç Duyulur?

Araç satın alma maliyeti özellikle firmalar için ek bir yüktür. Vergi yükü bir yana bakım masrafları ve kazalar sırasında oluşan masraflar da firmalara ağır yükler getirir. Araç kiralama hizmeti alındığı zaman, vergi yükünden kurtulmuş olursunuz. Ayrıca kiralama hizmeti satın aldığınıza dair faturayı vergiden düşmeniz mümkündür. Ayrıca satın alma işleminden doğan vergilendirmeden de kurtulmuş olursunuz.

Araç kiralama hizmetlerini yaygın acente ağına sahip firmalardan alırsanız, araç ihtiyacınız nerede olursa olsun kolaylıkla araç bulabilirsiniz. Enterprise araç kiralama hizmetleri 80 ülkede 9000 ofis ile hizmet veriyor. Ayrıca firmanın Türkiye`nin her ilinde irtibat ofisleri bulunuyor. bu sayede yalnızca Türkiye`de değil, dünyanın dört bir yanında araç ihtiyacınızı karşılamanız mümkün.

Enterprise Araç Kiralama Hizmetleri Dünyanın Dört Bir Yanında

Firmadan her markaya ait araçları kiralamanız mümkün. Son model araçların yanı sıra, ihtiyacınız olan diğer araç markalarını da kiralayabilirsiniz. Yani bütçenize uygun her türlü aracı, firmadan bulabilirsiniz. Oto kiralama hizmetlerinde yeni uygulamaları ile sürekli gelişen firmanın, müşterilerine sunduğu birçok olanak var. Düzenlediği kampanyalarla da müşterilerine kazandırmaya devam ediyor. Oto kiralama kampanyaları hakkında, enterprise.com.tr sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Araç Kiralamak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Enterprise firmasından kolaylıkla araç kiralayabilirsiniz. Dilerseniz firmanın internet sitesinden online rezervasyon sekmesinden, dilerseniz telefonla istediğiniz zaman, istediğiniz aracı kiralamanız mümkündür. Firmanın havaalanlarında bulunan irtibat ofislerinde araç kiralama hizmetini almanız mümkündür.

Sıfır araç ya da ikinci el araç kiralama işlemlerinde büyük fırsatlar ve uygun fiyat aralıkları sizleri bekliyor. İkinci el ve sıfır araçlarda kiralama hizmeti satın aldığınızda, ek hizmetleri de firma sağlıyor. Böylelikle uygun fiyatlarla araç kiralama hizmetlerinden yararlanmış oluyorsunuz. Araç kiralama hizmetleri ve daha fazlası için, https://www.enterprise.com.tr/ adresini ziyaret edin.

Bu haberler de ilginizi çekebilir