• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Konforlu ve Uygun Fiyatlı Umre Turu İçin Bizimle İletişime Geçin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umre turlarının başlamasıyla beraber artık birçok umre yolcusu yavaş yavaş hazırlıkları başlamaya başladı. Hazırlıklarınızı yapmadan önce ilk olarak bu tura katılacağınız firmaları belirlemeniz gerekiyor. Peki, Umre turuna katılırken hangi firmaları tercih etmeli ve seçim yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Umre turları düzenleyen firmalar seçerken ilk olarak firmaların deneyimlerine ve tecrübelerine göz atmalısınız. Umre turu düzenleyen firmaların büyük bir kısmı tecrübesiz ve deneyimsiz olduğu için size istediğinizi sunamaz. Bu nedenle firma seçimlerinizde siz de tecrübeli firmalara yönelmelisiniz.  İnanç Turizm olarak biz de yılların verdiği deneyimler ile sizlere hizmet sunuyoruz. Sunduğumuz hizmetler sayesinde siz de kusursuz bir tur hizmeti alabiliyorsunuz.

İnanç Turizm, düzenlediği Umre turları için sizlere en kapsamlı hizmetleri sunmaktadır. Umre turlarına katılacağınız zaman birçok farklı paket sizlere sunulur. Kendi bütçenize göre belirlenen paketlerden bir tanesini seçerek Umre turlarına katılabilirsiniz. Ayrıca firmamız sizlere özel kampanyalar ve indirimler sunmaktadır. Herhangi bir kampanyadan yararlandığınız zaman siz de Umre turu fiyatlarını daha ucuza getirebilirsiniz. Eğer Umre turuna katılacaksanız bunun için ilk olarak bizimle iletişime geçerek fiyat almanız gerekiyor. Personellerimiz sizlere fiyat verecek ve sizlerin en uygun fiyat ile bu turlara katılmanızı sağlayacaklardır.

Kendiniz için uygun paketlerden bir tanesini seçtiniz ve Umre turlarına katıldınız. Peki, hangi hizmetlerden yararlanacaksınız. İnanç Turizm, sunduğu tur hizmetlerinde sizler için en iyisini sunmaktadır. Umre turuna katıldığınız zaman gidiş dönüş yolculuklarınız THY`nin kendi uçakları ile yapılmaktadır. Ayrıca Umre`deki yolcuklarınız için de özel VIP araçları ayarlanır. Bu araçlar sayesinde sorunsuz bir şekilde şehir içi ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Umre`de en önemli şeylerden bir tanesi konaklamadır. Konaklamanız için en lüks oteller ayarlanmaktadır. Bu sayede günün yorgunluğunu kolay bir şekilde atabilirsiniz. Rehberlik hizmetleri olarak da sizlere en iyisini sunuyoruz. Diğer tur firmalarına göre daha deneyimli ve bilgili rehberlere sahibiz. Bu rehberlerimiz Umre turu boyunca sizlere eşlik ederek sorunlarınızı ortadan kaldırmaktadır. Umre turuna katılacağınız zaman Umre fiyatları almak isterseniz siz de bizlere ulaşmalısınız.

Bu haberler de ilginizi çekebilir