• DOLAR 32.589
  • EURO 35.059
  • ALTIN 2459.626
  • ...
İçişleri Bakanlığı`ndan Derneklere Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Nevşehir Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı bütçesinden derneklere yardım yapılacağı belirtildi.

Yardımın 5 farklı alanda yapılacağı belirtilen açıklamada, “2012 yılı için desteklenecek proje konuları; sivil toplum bilincinin geliştirilmesine yönelik projeler, kamu-sivil toplum kuruluşları diyalogunun geliştirilmesine yönelik projeler, çocuklar, gençler, kadınlar ve dezavantajlı gruplara yönelik, sağlık, eğitim, kültürel ve sosyal içerikli projeler. Toplum ve çevre sağlığının korunmasına yönelik projeler ve kamu karar mekanizmalarına sivil toplum kuruluşlarının aktif katılımının sağlanmasına yönelik projeler olarak belirlendi." denildi.

Bu kapsamda 2012 yılında hazırlanan derneklere ait projelerin, mayıs ve eylül aylarında toplanacak Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirileceği bildirilen açıklamada, "2012 yılı için desteklenen proje konularında proje hazırlayan derneklerin projelerini Nevşehir İl Dernekler Müdürlüğü`ne mayıs ayından önce teslim etmeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir