• DOLAR 32.512
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2422.666
  • ...
Batman`da Genç Kız 4 Gündür Kayıp!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Batman`da, pazar günü işe gitmek üzere evden çıkan 19 yaşındaki Rabia Çiftçi’den haber alınamıyor. Kızlarından 4 gündür haber alamadıklarını belirten aile, kızın başına kötü bir şey gelmesinden korktuklarını ifade etti.

İşe gitmek üzere evden ayrılan 19 yaşındaki Rabia Çiftçi’den 4 gündür haber alınamıyor. Daha önce çalıştığı iş yerinde açık öğretim sınavlarına katılmak üzere izinli olan personelin yerine iki gün çalışmak üzere işe giden Çiftçi, pazar günü `işe gidiyorum` diye evden ayrıldı.

Öğleden sonra iş yerinden “kızınız işe gelmedi” şeklinde telefon alan aile, Rabia’nın gidebilecek yerleri ve arkadaşlarını aradı. Kızın gidebilecekleri bütün yerlere bakan aile, haber alamayınca durumu polise bildirdi.

Rabia`nın en son Engel-siz adlı bir dergiyi sattığı ve çalıştığı iş yeri mobese kayıtlarında da bu dergiyi satan şahıslarla görüldüğünü iddia eden aile bireyleri, dergide yer alan numaraların cevap vermemesi nedeniyle kaygılarının daha da arttığını ifade etti.

Kızlarının başına kötü bir şey gelmesinden korktuklarını belirten aile, “Hafta sonu eski çalıştığı iş yerinde sınava girecek arkadaşlarının yerine 2 gün işe gideceğini söyledi. Cumartesi işe gidip geldi. Pazar günü tekrar gitti. Ancak öğleden sonra iş yerinden aradılar, kızın neden işe gelmediğini sordular. Aramaya başladık, bulamadık. Sonra Engel-siz adlı dergiyi sattığını öğrendik. İş yeri mobese kayıtlarında da en son bu dergiyi satan şahıslarla görüldüğü tespit edildi. Dergide yer alan numaraları aradık, cevap alamadık. İnternet’ten araştırdık herhangi bir bilgiye ulaşamadık. Basıldığı yerdeki tanıdıklar vasıtasıyla böyle bir yerin olup olmadığını araştırıyoruz. Hayatından endişe duyuyoruz. Herhangi bir sıkıntısı yoktu. Böyle kaçak bir kız da değil.

Görenlerin veya yerini bilenlerin polis 155 veya en yakın karakola bildirmelerini veyahut 0 532 408 57 05-0 534 457 35 85 nolu telefonla bize ulaşmalarını istiyoruz.” dedi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir