• DOLAR 32.564
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2445.831
  • ...
Gaziantep`te 565 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, kentin giriş ve çıkışlarında gerçekleştirilen 14 farklı araç ve adreste yapılan aramalarda toplam 565 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği, olaya karışan 9`u yabancı uyruklu olmak üzere toplam 44 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.   

Valilikten yapılan açıklamada, ayrıca Gaziantep otoban doğu gişelerinde Van`dan kente gelmekte olan şehirlerarası bir yolcu otobüsünde yapılan kontrollerde, araçta  yolcu olan M.D. isimli bir şahsın vücuduna sarılı vaziyette bir kilo ağırlığında metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildiği, olay ile ilgili M.D. isimli şahsa “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan yasal işlem yapılarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

Öte yandan, Gaziantep`te son zamanlarda meydana gelen 12 farklı yağma ve kapkaç olayına maruz kalan müştekilerin 6 bin 520 TL, 5 bin 600 Dolar, 1 adet altın bileklik ile 8 adet cep telefonunun  ele geçirilerek sahiplerine teslim edildiği kaydedildi.

Olaylarla ilgisi bulunan toplam 8 kişinin, haklarında yapılan yasal işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildiği öğrenildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir