• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Düğün saldırısında yaralanan çocuk sağlığına kavuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan kına düğününde gerçekleşen canlı bomba saldırında yüzünden yaralanan 11 yaşındaki Emrullah Urtekin, tedavi gördüğü hastane sağlığına kavuşarak taburcu olup evine döndü.

Önceki gün tedavisi tamamlanarak Gaziantep’teki evine dönen Emrullah Urtekin’i evinde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Urtekin’e bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz ay Gaziantep ziyareti esnasında hastanede ziyaret ettiği Emrullah Urtekin’i kendisine emanet ettiğini ve yüz naklinin yapılmasını istediğini belirten Şahin, küçük Emrullah’ın ameliyat edilerek sağlığına kavuşturulduğunu söyledi.

Urtekin’e bir kez daha geçmiş olsun dileyerek moral veren Şahin, sürekli Urtekin’in yanında olduğunu ve bu süreci atlatması için sık sık onu ziyaret ederek moral verdiğinisöyledi.

Küçük Emrullah’a, tamamen iyileştikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına birlikte gidebileceklerini söyleyen Şahin, “Cumhurbaşkanımız seni benden soruyor. İnşallah iyileşince birlikte yanına gideriz.” şeklinde konuştu.

Şahin, Emrullah’ın yaklaşık bir ay sonra eski sağlığına kavuşabileceğini ve okuluna yeniden gidebileceğini de sözlerine ekledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir