• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye’nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu olacağı, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

Hava sıcaklığının, kuzeybatı kesimlerinde 1 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Ege kıyılarında güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerinden hafif, ara ara orta kuvvette, Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin batısı ile akşam saatlerinde Bursa ve Yalova çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Kıyı Ege ile Denizli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Adana ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Burdur çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir