• DOLAR 32.576
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2435.713
  • ...
Mardin'de trafik kazası: 3'ü ağır 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin-Diyarbakır Karayolu’nun 20’nci kilometresinde bulunan Sultan Şeyhmus mevkiinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslarıyla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Alınan bilgilere göre; Mardin-Diyarbakır Karayolu’nun 20’nci kilometresinde bulunan Sultan Şeyhmus mevkiinde saat 18.00 sıralarında 47 PL 540 plakalı otomobil ile 47 KB 828 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle 47 PL 540 plakalı otomobilde bulunan 3 kişi yola savuruldu.

Kazada Şemsi Akçiçek, Asma Akçiçek, Şerife Talu, Hasan Şan ve Abdulkadir Kılıç yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

112 acil servis ambulansları, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Şemsi Akçiçek, Asma Akçiçek ile Şerife Talu’ yu Mardin Devlet Hastanesi’ne, Hasan Şan ve Abdulkadir Kılıç ise Mardin Park Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralılardan Şan ve Kılıç, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edilirken, Şemsi Akçiçek, Asma Akçiçek ile Şerife Talu’nun ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)

  

















Bu haberler de ilginizi çekebilir