• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bitlis`te bir PKK`li öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis kırsalındaki Sehi Ormanları bölgesinde düzenlenen hava operasyonunda, bir PKK`linin öldürüldüğü, bir kişinin de yaralandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İnsansız Hava Aracı (İHA) vasıtasıyla Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi içerisinde bulunan Sehi Ormanlık alanında, PKK`lilere ait görüntü alındığı belirtildi.

Açıklamada, düzenlenen hava harekatında iki ayrı hedefin vurulması neticesinde, PKK`lilere ait olduğu değerlendirilen barınma yeri ve sığınaklara taşınmak üzere bölgeye getirilen yaşamsal ile patlayıcı yapımında kullanılan malzemelerin imha edildiği ifade edildi.

Açıklamada,  devamında “Ayrıca bugün 18.45 sıralarında ford transit minibüs ile; R.E. ölü, başından, kolundan yaralanan bilinci açık A.B. isimli şahıslar, Bitlis Tatvan Devlet Hastanesine getirilmiştir. Olaya ilişkin yapılan araştırmada, ölen R.E ve yaralı A.B'nin, R.E'nin oğlu olan Şorej kod adlı D.E isimli bölücü terör örgütü mensubuyla görüşmek maksadıyla, Sehi bölgesine geldikleri alanda teröristlerle bulundukları esnada, uçakların bölgeyi bombalamasında R.E'nin hayatını kaybettiği, A.B'nin ise yaralandığı bilgi alınmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır.” denildi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir