• DOLAR 32.283
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2402.289
  • ...
Viranşehir'de yeni semt pazarı kuruluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir'in 2 mahallesine kapalı semt pazarı yapılacağı belirtildi. Viranşehir'in Gölbaşı ve Yenişehir mahallelerine yapılacak olan kapalı semt pazarının yapım çalışmaları devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Alaaddin Milli, ilçenin önemli ihtiyacı olan semt pazarı ilk etapta 2 mahallede kuracaklarını söyledi.

Sağlıklı ve hijyenin uygulandığı kapalı semt pazarı kuracaklarını ifade eden Milli, "Şu an uygulamada olan ve her gün ayrı bir mahallede kurulan pazarlar kuruluyor. Bundan sonra Allah izin verirse her mahallede semt pazarı için tesis yapmayı hedefliyoruz. Böylece semt pazarlarında vatandaşımız rahatlığa kavuşacak ve daha temiz bir ortamları olacak. Şu an açık alanda kurulan pazarlar kışın yağmur ve soğuk, yazın ise güneşin sıcaklığı ve tozundan geçilmiyor. Kapalı alanda bu sorunların önüne geçileceğiz. Daha sağlıklı ve temiz bir semt kuracağız inşallah .” dedi. (Sabri Acet-İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir