• DOLAR 32.362
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2396.13
  • ...
Yapıcıoğlu, Yusufi Mahkûmlar adına kurban kestirecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’da bulunan Yapıcıoğlu, Cuma namazını Bediüzzaman Camiinde kıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yapıcıoğlu, Cuma namazı sonrası Umut Kapısı Gıda Bankasını ziyaret ederek kendisi ve Yusufi mahkûmlar adına kesilmek üzere birer adet kurban için vekâlet verdi.

Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı M. Sıddık Furkan tarafından karşılanan Yapıcıoğlu, bağış sonrası kısa bir açıklama yaptı.

15 Temmuz ABD destekli darbe girişimi sonrası ulusalcılar ve bazı sol kesimlerin ağız birliği etmişçesine İslami cemaatleri hedef almasının şeytani bir plan olduğuna dikkat çeken Yapıcıoğlu, “Bu çevreler ‘Bütün İslami camialar en az FETÖ kadar tehlikelidir’ şeklinde deli saçması bazı iddialarla her gün ortalıkta dolaşıyorlar. Bunu yapmalarındaki asıl amaçları, 15 Temmuz darbe girişimine İslami kesimler engel olduğu halde darbe girişimi sonrasında oluşan havayı, İslami camialar ve cemaatler aleyhine kullanmaktır. Bu yolla İslami kurum ve kuruluşları hedefe koyup Müslüman halkın zaferini yine Müslüman halkın aleyhine kullanmak gibi şeytanca bir plan içindedirler. Biraz da onların bu oyunlarını boşa çıkarmak için önceki yıllarda bir tane kurban kesiyorduk, bu sefer bunu ziyadeleştirelim istedik. Bir kurbanı kendimiz adına birini de cezaevinde bulunduğu için kurban kestiremeyen FETÖ yargısı mağdurları adına.” ifadelerini kullandı. (M. Hüseyin Temel-İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir