• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
Diyarbakır`da `Yasinler Kurban Dağıtmaya Devam Ediyor` afişleri asıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`ın farklı noktalarına Umut Kapısı Gıda Bankası tarafından, ‘Kurbanın kardeşliğe olsun Yasinler kurban dağıtmaya devam ediyor` afişlerinin asıldığı görüldü.

Her yıl on binlerce mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye kurban eti dağıtan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, bu yılki Kurban Kampanyası kapsamında Diyarbakır`ın Kayapınar, Bağlar, Sur ve Yenişehir ilçelerinin çeşitli noktalarına, ‘Kurbanın Kardeşliğe Olsun, Yasinler Kurban Dağıtmaya Devam Ediyor` afişleri astı.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı Sıddık Furkan, kurban bayramıyla ilgili hazırlıklarının tamamlandığını belirtti.

Furkan, “Kardeşlerimiz, ‘Ben de Yasinler gibi kurban dağıtmak istiyorum` diyorlarsa onları bekliyoruz. Kurban bayramı için hazırlıklar tamamlandı. Cuma günü el ilanı dağıtılacak. İnşallah kurban bayramında 10 bin aileye et yardımı ulaştıracağız. Bütün hayırseverlerin kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz ve et dağıtımı bayramın üçünü günü son bulacaktır.” dedi. (Emrah Deniz, Mehmet Bozdaş-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir