• DOLAR 32.274
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2456.48
  • ...
Van Rahmet Eli`nden 783 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Platformu Üyesi Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, Ağustos ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Yaptıkları yardım hakkında bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası Başkanı Sabri yıldırım, Ağustos ayında Van`da ve olayların yaşandığı yerlerde 783 aileye, 58 bin TL değerinde yardım ulaştırdıklarını söyledi.

Yıldırım, “Van Rahmet Eli Gıda Bankası olarak, Ağustos ayında ilimizde toplam 297 aileye; giyim, nakit para ve gıda malzemesi gönderdik. Van`da yaptığımız yardım 40 bin 514 TL değerindedir. Diğer taraftan yaşanan terör olaylarından dolayı mağdur olan Cizre halkı bizden yardım talebinde bulundu. Bizler de bu talepler üzerine Van`dan bir miktar gıda, giyim ve ev eşyası yardımında bulunduk. Bu kapsamda Cizre`de toplam 486 aileye toplam 17 bin 490 TL değerinde yardım ulaştırdık.” dedi.

Yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Yıldırım, bu bayram da muhtaç ailelere kurban eti ulaştıracaklarını söyledi. (Yılmaz Sönmez- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir