• DOLAR 32.47
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2451.231
  • ...
Umut-Der 112 Aileye Yardım Ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der Gıda Bankası) 2011 yılında yaptığı yardımları açıklamasından sonra 2012 yılında da yardım dağıtımına başladı.

 

Umut-Der Genel Başkan Yardımcı Halil Gergin, 2012 Ocak ayında yardımların devam ettiği ve 33 aileye 2 bin 270 TL değerinde gıda ve 79 aileye de 14 bin 685 TL nakdi yardım yaptıklarını ve toplamda 112 aileye ulaştıklarını belirtti.

 

Gergin açıklamasının devamında, Van`dan gelerek Batman`a yerleşen depremzede ailelere imkânları dâhilinde yardım yaptıklarını ve yardım bekleyen Vanlı depremzede aileler olduğunu söyledi.

 

Ocak ayında 12 Vanlı depremzede aileye gıda yardımı yaptıklarını ve Batman`ın muhtaçlarını da unutmadıklarını dile getiren Gergin, fakir ve muhtaç olan 21 aileye gıda, 79 aileye de nakdi yardımında bulunduklarını ifade etti.

 

Kuruluşundan bu yana Umut-Der Gıda Bankası`nın fakir ve muhtaçların İhtiyaçlarını imkânlar dahilinde gidermeye devam ettiğini ve bu yardımların hayırseverin katkılarıyla olduğunu dile getiren Gergin, katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederek hayırseverlerin daha duyarlı olmalarını beklediklerini kaydetti.

 

Önümüzdeki Şubat ve Mart ayında durumu çok kötü olan 400 aileye de giyim yardımı yapacaklarını ve bunu kamuoyuna paylaşacaklarını belirten Gergin, "Daha fazla bilgi için www.umutder.org internet sitemizden faaliyet rapor bölümünde takip edebilirsiniz" dedi.
 
Veysi Demir - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir