• DOLAR 32.552
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2448.868
  • ...
"Onlar nöbeti PKK'ye devretmeye başladılar"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da, darbe girişimini protesto gösterileri halkın yoğun katılımıyla sürüyor. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Batman Valisi Ahmet Deniz platforma çıkarak kalabalığa hitap etti.

“Bir tek silahlı terör örgütü kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecek”

Vali Deniz, “Hain Fethullahçı Terör Örgütünün darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren o yürekli duruşunuz aynen  devam ediyor. İstikbali ve istiklali için ölümü göze alan bir millet var. Vatan, bayrak ve millet için ölen bir millet var. Onun için onlar emellerine ulaşamayacaklar. Ama artık onlar nöbeti bir başkasına devretmeye başladılar. Son 15-20 gündür PKK Terör Örgütüne nöbeti devir etmeye başladılar. Ama onlarda şunu bilsinler ki bu aziz ve yürekli millet dimdik durduğu medetçe onlara gerekli dersi vereceğiz. Bir tek silahlı terör örgütü kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecek."dedi.

"Onların asıl oyunu bölgede bir Türk-Kürt savaşı çıkarmaktı"

Darbecilerin oyunlarından birinin de bu bölgede bir Türk-Kürt savaşı çıkarmak olduğuna dikkat çeken Vali Deniz,  “Ne hadlerine! Bu kardeş millet ayrılamaz. Mübarek Peygamber ümmeti ayrılamaz. İşte onlar bunu bilmiyorlar ve anlamıyorlar. Ama bu yürekli duran meydanlardan o sesi hepimiz iyi biliyoruz.” şeklinde konuştu.

Son olarak Vali Deniz, şu ifadeleri kullandı: “Onlar Bosna Hersek'te  8 bin 500 katledilirken de anlamadılar. Suriye'de milyonlar katledilirken de anlamadılar. Anlamazlar, biz bize yeteriz. Yeter ki biz bir ve bütün olalım. Onlarda bilmelidirler ki bu meydana binlerce yürekli insan durduğu müddetçe devletinin, vatanını ve bayrağının yanında onlarda er geç cezasını bulacak. Bir tek silahlı terör örgütü kalmayıncaya kadar bizim bu mücadelemiz devam edecek.” (M. Sait Çelik-İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir