• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
HÜDA PAR İstanbul`da darbeciler tarafından yaralananları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz ABD destekli darbe girişiminde yaralanıp Marmara Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Elibüyük, “Milletin imkânlarıyla bu rütbelere kavuşan askerlerin, milletin parasıyla alınan silah ve tankların namlularını düşmana değil de millete çevirmesi çok acı verici bir durumdur. Bu millet birçok badireyi atlattı, Allah'ın izniyle bunu da atlatacaktır. Omuz omuza mücadele verildi. Bütün kesimler meydanlara indi. Bu çok kıymetli bir şey.” dedi.

15 Temmuz`da ki darbe girişimini kahraman şehit ve gazilerin püskürttüğüne vurgu yapan Elibüyük, “Şehit olanlar, üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptılar, gazi olanlara ise Allah`tan şifa diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Pendik Marmara Eğitim Araştırma hastanesinde bulunan yaralıları da ziyaret eden HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, yaralıların son durumu hakkında bilgi aldı.

Yaralıların durumu hakkında Elibüyük`e bilgi veren Dr. İsmail Ciner, yoğun bakımda olan Murat Haliloğlu`nun durumunun iyiye gittiğini, kısa bir zaman sonra taburcu olacağını söyledi.

Darbe gecesi 2 ayrı tankın üzerinden geçmesiyle sağ kolu ezilen Giresunlu Sabri Ünal, Elibüyük`ün yaptığı ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirerek “Allah'ın yardımıyla şu an ayaktayız. Bu zafer, şehitlerin zaferidir.” diyerek, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Aynı hastane de yatmakta olan Ağrılı İsmail Sarıgöl ise keskin nişancılar tarafından bacağından vurulduğunu söyledi. Elibüyük`e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Sarıgöl, “Bir daha olsa yine meydanlara çıkarım.” dedi. 3 çocuk babası İsmail Sarıgöl`ün annesi ise bir an olsun oğlunun başından ayrılmıyor. Yaşananlarla ilgili konuşan acılı anne “Aziz milletimize, canımız fedadır.”  diye belirtti.

O gece kuzeni şehit olan Asya Tokatlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Musa Koç`a taziye da ziyaretinde bulunan Elibüyük, “Şehadet şerbeti içen şehidimizin bu Pazar günü düğünü olacağı haberi bizleri derinden üzmüştür.” dedi. Federasyon Başkanı Musa Koç ise “Evet, şehit olmasaydı bu Pazar günü düğünü vardı.” ifadelerini kullandı.  (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir