• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Has Parti Lideri Kurtulmuş Osmaniye`ye Gidiyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İl Başkanı Mehmet Gürbüz, genel başkanları Kurtulmuş’un 21 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’da Osmaniye’ye geleceğini söyledi.

Parti binasında merkez ilçe başkanı Yusuf Enli, kurucular kurulu üyesi Avukat İrfan İlker Şanlı ve parti yöneticileri ile basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gürbüz, genel başkanlarının kente gelerek bazı ziyaretler gerçekleştireceğini belirtti.

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un Osmaniye Tüm Sanayi ve İşadamları (TÜMSİAD) ile Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği’ne (OGİAD) ziyaretler gerçekleştireceğini ifade eden Mehmet Gürbüz genel başkanlarının ayrıca Barolar Birliği’nin Osmaniye Büyük oteldeki bölge toplantısına katılacağını kaydetti.

Kurtulmuş’un basın mensuplarıyla da bir araya geleceğini ifade eden Mehmet Gürbüz akşam saat: 18.30’da ise Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde ‘Yeni Türkiye, Yeni Siyaset’ isimli konferans vereceğini belirtti.

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ülke genelinde yakından takip edilen bir genel başkan olduğunu ifade eden Gürbüz, bütün Osmaniyelileri konferansa davet etti.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir