• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
"Halk geleceğine sahip çıktı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD destekli askeri darbe girişimine tepkiler gelmeye devam ediyor. Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi, yaptığı basın açıklamasıyla darbe girişimini kınadı. Şube binasında yapılan basın açıklamasını Şube Başkanı İbrahim Coşkun, okudu.

Darbe girişimini lanetleyerek konuşmasına başlayan Coşkun, o gece yaşanan olaylarda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalara diledi.

Darbeye karşı duran halkın geleceğine sahip çıktığını belirten Coşkun, şöyle konuştu:

“Küresel terör şebekesi FETÖ’nün içeriden ve dışarıdan aldığı destekle devleti ve milletin tüm değerlerini hedef alan kanlı kalkışması “alçaklık”, “hainlik” ve “canilik” tarihine geçmiştir. Alçaklık, hainlik ve canilikle canları pahasına mücadele eden milletimizin “şanlı” ve “onurlu” direnişi ise tarihe altın harflerle yazılmıştır. Katil cuntacıların “işgal” ve “istila” hareketini millet püskürttü, devlet ile el ele vererek topyekûn temizlik hareketini başlatmıştır.

Sancağı en önde sadece eliyle değil yüreğiyle taşıyan millet geleceğine sahip çıkmıştır. Sultan Alpaslan’ın, Kılıçarslan’ın, Selahaddin Eyyubi’nin, Ertuğrul Gazi’nin, Osman Gazi’nin, Orhan Gazi’nin, Fatih Sultan Mehmet’in, Kanuni Sultan Süleyman’ın, Yavuz Sultan Selim’in ve Mehmet Akif’in torunları büyük Türkiye yolculuğunu durdurmaya çalışan teröristlere diz çöktürmüştür.”

Darbe girişimine karşı sen ben demeden mücadele edeceklerini ifade eden Coşkun, olası karanlık senaryolara yüreklerini birleştirerek yırtıp atacaklarını söyledi. (Ramazan Casuk, Osman Gülebak-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir