• DOLAR 32.563
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2433.21
  • ...
Gaziantep 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Askeri darbe girişimi kapsamında 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, gözaltına alınırken, Tugay'da görevli 8 subay hakkında da askeri darbe girişiminden dolayı yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının, darbe girişimiyle ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Murat Soysal'ın yakalanması ve Tugay'da görevli 8 Subay için çalışma başlattığı bildirildi.

Bunun üzerine Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanlığına giderek Soysal'ı gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Tuğgeneral Soysal, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Gaziantep'te 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, askeri darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Tugay'da görevli 8 subay hakkında da askeri darbe girişiminden dolayı yakalama kararı çıkarıldı.

Bu arada Murat Soysal'ın isminin darbe girişiminde Gaziantep ve Kilis sıkıyönetim komutanı olarak geçtiği öğrenilirken, aynı soruşturma kapsamında 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevli 8 subay hakkında da yakalama kararı verildi.

Öte yandan 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı giriş ve çıkışları Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs ve iş makineleri ile kapatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir