• DOLAR 32.308
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2449.109
  • ...
`Huzurumuza Yapılan Saldırıyı Lanetliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformuna Üye Dernekler arasında bulunan Sevgi Der`e (Sevgi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği) önceki akşam ses bombası atılması olayına bir tepki de Memur Sen`den geldi.
 
Memur Sen Batman İl Temsilcisi Mehmet Şafi Özperk, Batman Merkez 19 Mayıs Mahallesinde faaliyet yürüten Sevgi Der`e yapılan bombalı saldırının halkın huzuruna atıldığını belirterek, Batman Memur Sen olarak saldırganları kınadıklarını kaydetti.

 

Halkın yararına ve yasal bir çerçevede çalışmalar yürüten bir Sivil Toplum Kuruluşunun binasına bomba atmanın karanlık zihinlerin kaos emellerini gösterdiğini vurgulayan Özperk, "Geçmişten ders almayan sevgi yoksunu zihinlerin geçmişi geri getirme emelleri asla gerçekleşmeyecektir. Halkımızın huzur, barış ve sevgi talebi bu karanlık odakları mağlup edecektir. Bizler geçmişteki kaos günlerini unutmadan ve de unutturmadan aydınlık yarınlara yürüme kararlığındayız" ifadelerini kullandı.

 

Olayda can kaybının olmamasının kendilerini teselli ettiğini kaydeden Özperk, saldırganların bir an önce yakalanıp adalet önüne çıkarılması ve de olayın tamamen aydınlatılması konusunda yetkilileri göreve davet etti.

 

Özperk son olarak, "Batman`daki bütün STK`ları saldırıya karşı tek yürek olmaya davet ediyoruz" diye çağrıda bulundu.
 
Veysi Demir - İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir