• DOLAR 32.552
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2448.868
  • ...
MHP`de tüzükle ilgili 13 madde değiştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün düzenlenen MHP kurultayında, tüzükle ilgili 13 maddede değişiklik kabul edildi. Kurultayda genel başkan seçiminin önü açıldı.

13 MADDEDE DEĞİŞİKLİK ONAYLANDI

Olağanüstü kurultaydaki tüzük değişikliğine ilişkin verilen 13 ayrı önerge oy birliğiyle kabul edildi. Kurultay'da Olağanüstü Büyük Kongrenin 10 Temmuz 2016 tarihinde Arena Spor Salonu'nda yapılması oy birliğiyle gündeme alınması kabul edildi.

MHP GENEL MERKEZ: DELEGE SAYISI 495

MHP Genel Merkezi Kaynakları konuştu. ''Bize ulaşan bilgiye göre noter tasdikli delege imza sayısı 495'' denildi. Ankara 13. Noterliği ise şu ana kadar 657 imza aldıklarını ve sayım işleminin sürdüğünü söyledi.

DERVİŞOĞLU DİVAN BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Divan başkanlığı için iki ayrı liste ortaya çıktı. Bu da seçim anlamına geliyordu. Genel Başkan adayları bir süre görüştü, ardından kürsüye çıkıp el ele delegeyi selamladı. Bu sırada tek liste sloganları duyuldu. Son bilgilere göre Divan Başkanlığı için tek aday Müsavat Dervişoğlu divan başkanlığına seçildi.Divan üyeliklerine ise Halil Aydoğdu, Dursun Ataş, Nesrin Ünal ve Kürşat Ergün getirildi.

ÇAĞRI HEYETİ: 752 DELEGE İMZALADI

Çağrı Heyeti, Noterin verdiği sayıya göre 752 delegenin imzası olduğunu, 50 delegenin de imza atmak için beklediğini açıkladı.Tüzük kurultayı, 752 delegenin imzası ile başladı. Tüzük kurultayında divan oluşturuluyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir