• DOLAR 32.501
  • EURO 34.939
  • ALTIN 2439.752
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

 

Hakimiyet: "Hem Cinayet Hem Kundaklama"
Konya`da bir kişinin silahla aralarında husumet bulunan amca çocuklarından birini öldürdüğü, diğerini de ağır yaraladığı öne sürüldü. Olayın ardından 5 ev ve bir minibüs kundaklanarak kullanılamaz hale geldi.
 
Yeni Meram: ``Operasyon Teşekkürü``
Konya`da gerçekleştirilen ve 65 kişinin tutuklandığı uyuşturucu operasyonu nedeniyle mahalle sakinleri ve tutuklu yakınları, BİMER aracılığıyla Konya Valiliği`ne ve polise teşekkür etti.
 
Merhaba Gazetesi : "Çatı` Açık Kaldı"
Tüm vatandaşları genel sağlık sigortası altında toplamayı amaçlayan uygulama hazırlıksız başladığı için sağlık sigortasının çatısı açık kaldı. Genel sağlık sigortasının gelir tespitini yapan SYDV`ler alt yapı tamamlanmadan işlemin kendilerine devredildiğini söylüyor.
 
Memleket: "Depremzedeler Misafirimiz Oldu"
Konya, 626`sı aile olmak üzere 2 bin 683 Vanlı depremzedeyi misafir ediyor. Depremzedelerin 287`si çeşitli kamu lojmanlarına yerleştirilirken, geriye kalan yaklaşık 2 bin 300 kişi vatandaşlar tarafından evlerde misafir ediliyor.
 
Anadolu Manşet: "Konya, İhracatta Rekortmen İl"
İhracat rekorunun kırıldığı 2011 yılında Konya da 1 milyar doların üzerinde yaparak, rekortmen 16 il arasında 14. sırada yer aldı. Yıllardır 1 milyar doları aşamayan Konya`nın 2011 başarısının önümüzdeki yıllarda da sürdürülmesi gerektiği kaydediliyor.
 
M. Sait Adiyaman - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir