• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 10 Ocak 2012 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 
Bingöl Gazetesi: Bingöl`de Yoğun Kar Yağışı Etkili Oldu
Bingöl`de dağlık kesimleri beyaza bürüyen kar yağışı, hafta sonundan itibaren Bingöl merkezde de etkisini göstermeye başladı. Bingöl`de, yoğun kar yağışı etkisini artırırken, birçok köyle ulaşım sağlanamıyor.
 
Türkiye`de ağır kış şartları yüzünü göstermeye devam ediyor. Bingöl`de kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 30 ila 40 santimetreye kadar ulaştı. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı. Bazı araç sürücüleri araçlarına zincir takarak yollarına devam ederken, bazı araçlar ise başka araçlarla çekilerek yollarına devam etti.
 
Bingöl Olay Gazetesi: Küpelesiz Hayvanlara Her Yol Kapalı
Bingöl İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nden yapılan uyarıda, "Küpesiz, pasaportsuz ve kayıtsız hayvanlar, il/ilçe dışına nakledilememekte, hayvan pazarlarına sokulmamakta, mezbahalarda kesimi yapılmamakta ve sahipleri hayvancılık teşvik ve desteklemelerinden faydalanamamaktadır" denildi.
 
Bingölün Sesi Gazetesi: Selahaddin-i Eyyub-i Anlatılacak
Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öncülüğünde "Şarkın En Sevgili Sultanı Selahaddin-i Eyyûbi" konulu panel düzenlenecek.
 
Bugün saat 13.00`te düzenlenecek olan panel, Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Halil Çiçek`in moderatörlüğünde gerçekleşecek.
 
Panele Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi`nden Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz ve Prof. Dr. Adnan Demircan; Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi`nden Doç Dr. Osman Gürbüz katılacak.
 
Panelde Selahaddin-i Eyyûbi`nin şahsiyeti, ahlâkı ve adaleti, ilme ve âlimlere verdiği değer, siyasi birliği sağlamadaki rolü ve Haçlılarla mücadelesi konuları işlenecek. Panel halka açık olacak.
 
Bingöl Kent Haber Gazetesi: Mustazaf-Der `Çalışan Gazeteciler Günü`nü Kutladı
Mustazaf Der Bingöl Şubesi, `10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü` münasebetiyle yaptığı açıklamada, toplumsal düzenin daha sağlıklı işlemesi bakımından gazeteciliğin büyük bir önemi olduğuna vurgu yapılırken, özgür ve tarafsız yayıncılık ilkesine de dikkat çekildi.
 
Bingöl Haber 12 Gazetesi: OSB Müdürü Belli Oldu
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından yapılan Bölge Müdürlüğü mülakat sınavı neticesinde inşaat mühendisi Mürşit Aytekin OSB Müdürü olarak seçildi.
 
Ali Yıldırım - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir