• DOLAR 32.58
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2459.867
  • ...
Türkiye'de en uzun süre görev yapan vali
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Valisi olarak atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin küçük, basın mensuplarıyla son kez bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile değişen 50 ilin valisi içinde Bursa’ya atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, basın mensupları ile özel bir otelde düzenlediği programda vedalaştı.

Basın mensuplarıyla düzenlediği programda konuşan Vali İzzettin Küçük, Türkiye genelinde görev yerinde en uzun kalan vali olduğunu söyleyerek Şanlıurfa’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Son günlerde yaşanan bombalı araçlarla polis ve jandarma karakollarına yönelik saldırılar üzerine Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde beton duvarlarla önlem aldıklarını da dile getiren Küçük, “İl ve ilçelerde bulunan bütün jandarma karakollarının etrafı ve nizamiye girişlerine 5 metre yüksekliğinde özel korunaklı bomba geçirmez beton duvarlar örülüyor. Çünkü terör örgütünün ana hedefi buralara araçlarla saldırı yapmaktır.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’ya hizmet etmenin onur ve şeref olduğunu söyleyen Vali Küçük, “Şanlıurfa ulu peygamberlerin, büyük insanların memleketi. Buraya hizmet etmek bir onur ve şereftir. Birkaç gün sonra şehirden ayrılacağım. Bu sadece memuriyet olarak şehirden ayrılışımdır. Şanlıurfa ile olan bağım, ilgim, alakam, hissiyatım hiçbir zaman ayrılmayacaktır, kopmayacaktır. Sizlerle güzel günlerimiz oldu. Ne kadar zor şartlarda görev yaptığınızı biliyorum. Bu memlekete hizmet etmek onur ve şereftir.” şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir