• DOLAR 32.567
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2448.287
  • ...
Yılın Başı, Yılanın Başı Olmasın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şimdi en imanlısından bir kalem ver abi; Şu komünistlerin, faşistlerin ve de ateistlerin en imansızlarından yazacağım. Onları saymak mümkün değil; Ama kolaylık olsun diye grup, grup sesleneceğim.
Kurban bayramına az bir süre kala; kendilerini hayvansever ve doğasever maskesiyle kamufle edip, dini değerimiz olan kurban bayramımızı, bir vahşet-i katliam protestosuna çeviren zihniyeti hatırlıyor musunuz.
 

Kurban bayramında kesilecek kurbanlarımıza akıl erdirmeyip, İslami değerlerimizi sorgulayanlar; Kendilerine sözde Hayvansever ve Doğasever diyenler, Mukaddesatımıza dil uzatanlar sözümüz size..
Allah’a adanacak-adanmış kurbanlarımızı katliam, vahşet olarak görüyordunuz ya şimdi elinizdeki hindileri- kesilmiş çam ağaçlarını gözlerimizin içine baka baka evlerinize götürüyorsunuz.
 

Sizler şimdi bize karşı bir akıl mantık üstünlüğümü taslıyorsunuz? Çalışmayan beyinlerinizi, kimlerin kumanda ettiğini bilmediğimizi mi sanıyorsunuz.. Sizlerin din (Hiristiyan, Yahudi) düşmanı olmadığınızı; fakat Söz konusu İslam olunca salyasını akıtan köpeklere döndüğünüzü de biliyoruz.
Hindilerinde hayvanlar aleminden olduğunu ve çam ağaçlarının da doğanın bir parçası olduğunu hatırlatarak sizi bu ikiyüzlülük sarhoşluğunda dürtmek istiyorum. Hani siz hayvan haklarının savunucusuydunuz, kendinizce doğaseverdiniz.

Meğerse sizler Kanlı noel gecelerinin düzenleyicisi ve davet edicileriymişsiniz
O gün ne hayvanlar için, ne de doğa için toplanmış olamazdınız zaten. Sırf İslama düşmanlığınız, içinizdeki şeytani emellerinizle, Müslüman halkına katliam ve vahşeti alaycı dillerle mal etmekti . Eğer öyle bir durum olmasaydı yılbaşı gecelerinde zevk ve eğlence için milyonlarca hindi ve çam ağaçlarının kesilmesine göz yummayıp meydanlarda görürdük.
“Ne Kitap ehlinden, ne de müşriklerden hiçbiri, size Rabbinizden bir hayır indirilsin istemez. Allah ise, üstünlüğü, rahmetiyle dilediğine mahsus kılar ve Allah çok büyük lütuf sahibidir.” Bakara/105
 

Seslenişim Müslüman kardeşlerime; Bugün kutlanmakta olan yılbaşı gecelerinin düzenleyicileri işte bu zihniyetlerdir. Sizi Allah’ın farzlarına karşı kışkırtıp kendi şeytani emellerine, bayram ve törenlerini (Yılbaşı) tabi etmektir.
Dini değerlerimize saldırıp içlerindeki kini kusmaları, bizi onların gecelerinden ve kutlamalarından alıkoymuyorsa, hala bu kutlamalara dahil olup dinsiz Noelleriyle hoholuyorsak. Mahkeme-i Kübra’da Peygamber Efendimizin (s.a.v) “Kişi sevdiğiyle beraberdir” Hadisinin tekrarlanmasından korkmalıyız. Çünkü onlara benzeyip, onlarla bulunduğumuz hallerimiz cevaben amelimiz olacaktır.
Dilerim yılbaşına onlara (Hiristiyan-Yahudi) benzemeden, Müslüman kimliğimiz altında, imandan amellerimizle oluruz.

Vesselam

 

Yunus Ermiş / Batman
 

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir